بازدید فرماندار اصفهان از روستاهای چیریان و اصفهانک

فرماندار اصفهان از روستاهای چیریان و اصفهانک بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان شب گذشته (جمعه) از شهرک شهید کشوری و روستاهای چیریان و اصفهانک واقع در بخش مرکزی بازدید و با حضور در جمع مردم، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

فرماندار اصفهان در حاشیه این بازدید، با تأکید بر خدمت بی منت به مردم، عنوان کرد: مسئولان باید به طور دوره ای از روستاها بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار بگیرند.

مطالب مشابه

فرماندار اصفهان بر لزوم بسیج همه امکانات برای تسهیل در تردد دانش آموزان تأکید کرد.

۱ مهر ۱۴۰۲

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان طی پیامی، فرارسیدن هفته دفاع مقدس را به مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور شهرستان اصفهان بالاخص خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، تبریک گفت.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تصریح کرد: ما در عرصه انتخابات و فرآیند برگزاری آن به دنبال آن هستیم که جوانی و ابتکار را در کنار تجربه قرار دهیم.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =