فرماندار اصفهان : در خواستی برای اخذ مجوز برگزاری تجمع در روز جمعه ، نشده است
فرماندار اصفهان گفت: هیچگونه درخواستی برای اخذ مجوز تجمع در روز جمعه از فرمانداری اصفهان نشده و مجوزی نیز برای تجمع صادر نشده است. به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان ، محمد علی احمدی فرماندار اصفهان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در هفته های گذشته بواسطه مطالباتی که کشاورزان داشتند، […]
فرماندار اصفهان گفت: هیچگونه درخواستی برای اخذ مجوز تجمع در روز جمعه از فرمانداری اصفهان نشده و مجوزی نیز برای تجمع صادر نشده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان ، محمد علی احمدی فرماندار اصفهان در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در هفته های گذشته بواسطه مطالباتی که کشاورزان داشتند، تجمعاتی را برگزار کردند و تجمعات به صورت مسالمت امیز طی شد.
فرماندار اصفهان تصریح کرد: خود کشاورزان که پایبند به مبانی انقلاب اسلامی هستند وقتی احساس کردند جریانات ضد انقلاب می خواهند از این اجتماع موج سواری کنند، پایان تجمع خود را اعلام کردند.
وی افزود: کشاورزان با مسئولان هم صدا برای خدمت به مردم و انقلاب هستند و نمایندگان کشاورزان در جلساتی که با مسئولان برگزار شده توافقاتی را داشته و مطالبات کشاورزان توسط دولت در حال پیگیری است.
احمدی ادامه داد: همان طور که نمایندگان کشاورزان در شرق و غرب استان اعلام کردند، کشاورزان هیچگونه تجمعی ندارند و برای هیچ گونه تجمع دیگری نیز درخواستی از فرمانداری اصفهان نشده است.
محمدعلی احمدی خاطرنشان کرد: از این جهت تجمعی برای روزهای آتی برگزار نخواهد شد؛ کشاورزان نیز به صورت رسمی اعلام کردند که مطالبات خود را به صورت قانونی پیگیری می کنند و تجمع غیر قانونی برگزار نکرده و از هیچگونه تجمعی نیز حمایت نخواهند کرد و در آرامش پیگیر مطالبات خود هستند.
فرماندار اصفهان تاکید کرد: هیچگونه درخواستی برای تجمع در روز جمعه از فرمانداری اصفهان نشده است و هرگونه تجمعی غیر قانونی خواهد بود.
در آستانه شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در مدارس نواحی ۶گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان بر روی دستان دانش آموزان تشییع خواهد شد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری اصفهان تأکید کرد: دستگاه های نظارتی باید نظارت بیشتری بر توزیع کنندگان اقلام تنظیم بازار داشته باشند.

فرماندار اصفهان از گلخانه تولید سبزی و صیفی و واحد پرورش دام و اسب بازدید کرد.

فرماندار اصفهان از دامداری صنعتی مهندس فوده ای بازدید کرد.