بازدید مشاور امور بانوان فرمانداری اصفهان از اورژانس اجتماعی
خانم استکی مشاور فرماندار در امور بانوان ضمن بازدید از اورژانس اجتماعی از نزدیک در جریان فعالیت های این مرکز قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، خانم استکی مشاور فرماندار در امور بانوان ضمن بازدید از اورژانس اجتماعی از نزدیک در جریان فعالیت های این مرکز قرار گرفت. در این بازدید خانم استکی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات صورت پذیرفته در اورژانس اجتماعی گفت: در خصوص رسیدگی و کاهش آسیب های اجتماعی بکارگیری ظرفیت ها و نیروهای مردمی از جمله خیرین و همراهی درون دستگاهی سازمان ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. وی حل مسائل و آسیب ها و معضلات اجتماعی را در گرو همدلی، همراهی، همت و هم افزایی جهادی آحاد جامعه دانست.
لازم به ذکر است در این بازدید رئیس اورژانس اجتماعی گزارشی از فعالیت های تخصصی این مرکز ارائه نمود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اصفهان عنوان کرد: امروز بسیج به الگویی برای دیگر کشورها تبدیل شده است.

معاون سیاسی فرمانداری اصفهان خاطرنشان کرد: ما باید ادامه دهنده راه شهدای والامقام باشیم و فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل های آینده منتقل کنیم.

اقدامات انجام شده در زمینه هدایت آب سطحی بزرگراه خلیج فارس و محور قلعه شور و هماهنگی برای فصل پاییز در آن مناطق با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری بررسی شد.

جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان به ریاست احمدی معاو برنامه ریزی و توسعه فرمانداری اصفهان برگزار شد.