فرماندار اصفهان: سرمایه گذاری مقدمه اشتغال است

فرماندار اصفهان تأکید کرد: سرمایه گذاری، مقدمه اشتغال است و باید آن را مورد توجه ویژه قرار دهیم.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان، با تأکید بر اهمیت توجه ویژه به مقوله مشاغل خانگی، اظهار داشت: دستگاه های ذی مدخل باید در حوزه مشاغل خانگی نقش آفرینی کنند.

فرماندار اصفهان افزود: یکی از راه های مؤثر در حوزه اشتغال و تولید، توجه به مشاغل خانگی بوده که از اهمیت بسیاری برخوردار است.

احمدی تأکید کرد: ما باید با کار و تلاش مضاعف و با همکاری مردم، یکی از روستاهای شهرستان را به عنوان روستای شاخص و نمونه در حوزه مشاغل خانگی، تولید بالا و مصرف کم، تبدیل کنیم.

وی تصریح کرد: ما می توانیم با مشارکت مردمی در حوزه اشتغال اقدامات مؤثری انجام دهیم و شرایط کنونی را بالاخص در روستاهای شرق اصفهان که دستخوش خشکسالی شده اند، تغییر دهیم و درآمد پایداری را در این مناطق ایجاد کنیم که این مهم مستلزم ظرفیت های خوب موجود است.

فرماندار اصفهان افزود: موضوع ایجاد مشاغل خانگی در اصفهان و روستاهای شهرستان باید دغدغه دستگاه های ذی مدخل در حوزه اشتغال باشد.

احمدی خاطرنشان کرد: دستگاه های ذی مدخل در جلسه آتی کارگروه، گزارشی از ظرفیت هایی که می توانند به کار بگیرند و یا هم افزایی که می توانند داشته باشند را ارائه نمایند.

وی تأکید کرد: سرمایه گذاری مقدمه اشتغال است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

مطالب مشابه

در آستانه شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در مدارس نواحی ۶گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان بر روی دستان دانش آموزان تشییع خواهد شد.

۱۹ آذر ۱۴۰۲

معاون برنامه ریزی فرمانداری اصفهان تأکید کرد: دستگاه های نظارتی باید نظارت بیشتری بر توزیع کنندگان اقلام تنظیم بازار داشته باشند.

۱۶ آذر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان از گلخانه تولید سبزی و صیفی و واحد پرورش دام و اسب بازدید کرد.

۱۶ آذر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان از دامداری صنعتی مهندس فوده ای بازدید کرد.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − سیزده =