فرماندار اصفهان: ما باید در امر مبارزه با قاچاق کالا، اولویت های منطقه ای و موضوعی را در شهرستان در نظر بگیریم

فرماندار اصفهان عنوان کرد: آموزش و توجیه اصناف در امر مبارزه با قاچاق کالا، از اهمیت والایی برخوردار است و باید اقدامات مقتضی را در این خصوص انجام دهیم.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز شهرستان، با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه «مبارزه با قاچاق واجب است»، عنوان کرد: مدیران دستگاه های اجرایی و آحاد مردم باید مطلع باشند که مبارزه با قاچاق، امری واجب است و در این راستا، کمیته فرهنگی را فعال خواهیم کرد.

فرماندار اصفهان با تأکید بر لزوم تبلیغات هوشمندانه و همه جانبه برای مبارزه با قاچاق، افزود: تبلیغات هوشمندانه و همه جانبه منجر به تغییر رفتاری در جامعه می شود که در امر مبارزه با قاچاق مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.

احمدی با تأکید بر اینکه جلسات کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز باید به طور مرتب و مستمر برگزار گردد، اظهار داشت: ما باید در امر مبارزه با قاچاق کالا، اولویت های منطقه ای و موضوعی را در شهرستان در نظر بگیریم تا بتوانیم تصمیمات هماهنگی را اتخاذ نماییم.

وی افزود: آموزش و توجیه اصناف در امر مبارزه با قاچاق کالا، از اهمیت والایی برخوردار است و باید اقدامات مقتضی را در این خصوص انجام دهیم.

فرماندار اصفهان تصریح کرد: با تعامل و همکاری بین بخشی می توانیم اقدامات مؤثری را در جهت مبارزه با قاچاق کالا در شهرستان انجام دهیم.

 

مطالب مشابه

فرماندار اصفهان عنوان کرد: ما نیازمند روحیه جهادی در جامعه امروز هستیم و باید از ظرفیت ها و امکانات موجود به نحو احسن در بهبود امور استفاده کنیم.

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی، آغاز حرکت گسترده و فعالیت منسجم همگان برای تعالی دینی و تعالی تحصیلی و آموزشی است و افزایش سطح تحصیلات، اطلاعات علمی و معلومات دانش آموزان در رشته های مختلف باعث استقلال علمی، افزایش تولید و بهره وری می شود.

 

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان بر لزوم بسیج همه امکانات برای تسهیل در تردد دانش آموزان تأکید کرد.

۱ مهر ۱۴۰۲

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 2 =