فرماندار اصفهان: دبیرخانه ستاد اقامه نماز شهرستان باید در موضوع اقامه نماز و برگزاری جلسات به صورت تخصصی نقش آفرینی کند
فرماندار اصفهان عنوان کرد: ما بایستی به دنبال تحول در جلسات ستاد اقامه نماز شهرستان، چگونگی، فرآیندهای آن و اجلاسیه هایی که می خواهیم در این خصوص برگزار کنیم، باشیم و با استفاده از ظرفیت کلیه دستگاه ها در این خصوص برنامه ریزی نماییم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در جلسه ستاد اقامه نماز شهرستان، با تأکید بر ضرورت فعالیت بیش از پیش دبیرخانه ستاد اقامه نماز شهرستان، اظهار داشت: دبیرخانه ستاد اقامه نماز شهرستان باید در موضوع نماز و برگزاری جلسات به صورت تخصصی نقش آفرینی کند به گونه ای که در باب اقامه نماز شاهد تحول باشیم.
فرماندار اصفهان با بیان اینکه ما می توانیم در ایجاد تحول در جلسات ستاد اقامه نماز شهرستان الگویی برای دیگر شهرستان ها باشیم، افزود: بایستی به دنبال تحول در جلسات ستاد اقامه نماز شهرستان، چگونگی، فرآیندهای آن و اجلاسیه هایی که می خواهیم در این خصوص برگزار کنیم، باشیم و با استفاده از ظرفیت کلیه دستگاه ها در این خصوص برنامه ریزی نماییم.
احمدی خاطرنشان کرد: تشویق نمازگزاران دانش آموز، از اهمیت والایی برخوردار است و باید مورد توجه ویژه قرار دهیم.
وی افزود: نواحی ششگانه آموزش و پرورش با همکاری ستاد اقامه نماز شهرستان نسبت به بازدید از وضعیت اقامه نماز در مدارس اقدام نمایند.

با حضور فرماندار اصفهان، مدرسه ۹کلاسه جنت۳، ورزشگاه، زمین چمن مصنوعی و بوستان در روستای کوی راه حق کلنگ زنی شد.

در نشستی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، ، فرماندار اصفهان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و تعداد دیگری از مسئولان استانی، مسائل و مشکلات کلانشهر اصفهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

فرماندار اصفهان در پیامی، فرارسیدن میلاد سراسر خیر و برکت آخرین فرستاده الهی، رسول خوبی ها، حضرت محمد بن عبد الله (ص) و ولادت با سعادت سلاله پاک و گرامی آن وجود بزرگوار، ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت و بزرگ پرچمدار شیعه راستین علوی حضرت امام جعفر صادق (ع) و هفته مبارک وحدت و اخوت را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان اصفهان تبریک گفت.

فرماندار اصفهان تأکید کرد: مجریان برگزاری انتخابات باید مراقبت کنند که هیچگونه مداخله ای له یا علی جریان یا کاندیدایی صورت نپذیرد.