ارتباط تلفنی فرماندار اصفهان با مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان از طریق سامانه ارتباط مردمی دولت

جناب آقای احمدی فرماندار محترم اصفهان، روز سه شنبه مورخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۹ الی ۱۰ صبح پاسخگوی مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان خواهند بود.

 

باسمه تعالی

به اطلاع عموم مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان اصفهان می رساند، جناب آقای احمدی فرماندار محترم اصفهان، روز سه شنبه مورخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۹ الی ۱۰ صبح پاسخگوی تماس های مردمی خواهند بود. لذا همشهریان گرامی می توانند خواسته ها و مشکلات خود را از طریق تماس با شماره ۱۱۱ سامانه ارتباطات مردم با دولت (سامد)، با ایشان به طور مستقیم در میان گذاشته، پاسخ خود را دریافت کنند.

لازم به ذکر است، سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) به نشانی: ۱۱۱٫ir

و با هدف پاسخگویی مستقیم دستگاه ها و سازمان های کشور از طریق سامانه الکترونیکی و تلفنی، این امکان را به مردم می دهد تا بتوانند کلیه پیشنهادات، انتقادات و دیدگاه های خود را از دولت و سازمان های وابسته در این سامانه ثبت نمایند.

                                                                                                            روابط عمومی فرمانداری اصفهان

 

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اصفهان صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت فرارسیدن سال نو، با مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان دیدار و سال نو را به آنها تبریک گفت.

۶ فروردین ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان به مناسبت فرارسیدن سال نو، در منزل خانواده معظم شهدا و ایثارگران پرسنل حضور یافت و با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

۶ فروردین ۱۴۰۲

استاندار و فرماندار اصفهان از ستاد مرکزی و محل اسکان فرهنگیان بازدید کردند.

۶ فروردین ۱۴۰۲

استاندار و فرماندار اصفهان از روند خدمت رسانی به مسافران نوروزی در مجموعه اقامتی باغ فدک بازدید کردند.

۶ فروردین ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − سه =