پیام فرماندار اصفهان به مناسبت گرامیداشت روز جهانی گمرک

فرماندار اصفهان با صدور پیامی، فرارسیدن ششم بهمن ماه روز جهانی گمرک را به کلیه دست اندر کاران این عرصه در اصفهان تبریک گفت.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان با صدور پیامی، فرارسیدن ششم بهمن ماه روز جهانی گمرک را به کلیه دست اندر کاران این عرصه در اصفهان تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

بسمه تعالی

گمرک جمهوری اسلامی ایران بعنوان مرزبان اقتصادی کشور نقش مهم و محوری در وصول درآمدهای دولت و همچنین اجرای سیاست ها و خط مشی های اقتصاد مقاومتی و بازرگانی کشور را  دارد. گمرک به عنوان محوری ترین نهاد اجرایی سیاست کشور در حوزه تجارت فرامرزی، مسئولیت مهم اعمال حاکمیت دولت در اجرای مفاد قانون امور گمرکی و ارایه خدمات مطلوب و به‌هنگام به فعالان اقتصادی را توام با به‌کارگیری توصیه‌های سازمان جهانی گمرک، کنوانسیون ها و بهبود فرآیندهای تشریفات ورود و خروج کالا برعهده دارد که بیانگر نقش مهم آن در اقتصاد کشور است.

اینجانب فرارسیدن ششم بهمن ماه روز جهانی گمرک را به کلیه دست اندرکاران این عرصه در اصفهان، تبریک عرض نموده، امید است، در سایه عنایات حضرت ولیعصر (عج) و منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت ا… العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) در راستای پیشبرد اهداف اقتصادی کشور همواره موفق و مؤید باشید.

                                                                                                                        محمدعلی احمدی

                                                                                                            فرماندار اصفهان

 

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اصفهان طی پیامی، فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را به دست اندرکاران برقراری نظم و امنیت اجتماعی بالاخص فرماندهان، مسئولان و کارکنان نیروی انتظامی شهرستان اصفهان تبریک گفت.

۱۲ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان خاطرنشان کرد: مراکز بهداشت شماره ۱ و ۲ نسبت به تهیه دستورالعمل اجرایی هفته سلامت بانوان شامل رویدادهایی که باید برگزار گردد، تبلیغات و آموزش هایی که باید انجام شود و خدماتی که باید ارائه گردد، اقدام نمایند.

۱۲ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان عنوان کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بسترساز حضور مردم در عرصه های مختلف دینی و انقلابی است و بسیاری از هماهنگی ها برای اجرای مراسمات و نشان دادن حضور پرشور و عظمت مردم در عرصه های مختلف را انجام می دهد.

۱۲ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان از برخی بخش های بیمارستان امین بازدید و در جریان مسائل و مشکلات موجود این بیمارستان قرار گرفت.

۱۲ مهر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + ده =