بازدید فرماندار اصفهان از یازدهمین نمایشگاه مدرسه انقلاب در دبیرستان فرزانگان امین نادریان

با حضور فرماندار اصفهان، از برگزار کنندگان یازدهمین نمایشگاه مدرسه انقلاب تجلیل شد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان صبح امروز (شنبه) از یازدهمین نمایشگاه دانش آموزی مدرسه انقلاب واقع در مدرسه فرزانگان امین نادریان بازدید کرد.

گفتنی است،  یازدهمین دوره نمایشگاه های دانش آموزی مدرسه انقلاب امسال از دوازدهم بهمن ماه در حدود ۳۰۰ مدرسه متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه استان اصفهان برپا شد. موضوع محوری این نمایشگاه ها دوگانه استعمار و استقلال است که در قالب غرفه های نمایشگاهی ارائه شد. نمایشگاه مدرسه انقلاب در مدرسه فرزانگان امین نادریان در شهر اصفهان با مشارکت دانش آموزان نخبه این مدرسه برگزار گردید.

در پایان، با حضور فرماندار اصفهان، از برگزار کنندگان این نمایشگاه تجلیل شد.

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اصفهان طی پیامی، فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را به دست اندرکاران برقراری نظم و امنیت اجتماعی بالاخص فرماندهان، مسئولان و کارکنان نیروی انتظامی شهرستان اصفهان تبریک گفت.

۱۲ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان خاطرنشان کرد: مراکز بهداشت شماره ۱ و ۲ نسبت به تهیه دستورالعمل اجرایی هفته سلامت بانوان شامل رویدادهایی که باید برگزار گردد، تبلیغات و آموزش هایی که باید انجام شود و خدماتی که باید ارائه گردد، اقدام نمایند.

۱۲ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان عنوان کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بسترساز حضور مردم در عرصه های مختلف دینی و انقلابی است و بسیاری از هماهنگی ها برای اجرای مراسمات و نشان دادن حضور پرشور و عظمت مردم در عرصه های مختلف را انجام می دهد.

۱۲ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان از برخی بخش های بیمارستان امین بازدید و در جریان مسائل و مشکلات موجود این بیمارستان قرار گرفت.

۱۲ مهر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 14 =