فرماندار اصفهان: دفن شهید گمنام فرصت فرهنگی معنوی مناسبی است برای منطقه ای که شهید عالیقدر در آنجا دفن می شود

فرماندار اصفهان تأکید کرد: باید هیأت امنایی برای شهدای گمنام دفن شده تشکیل دهیم.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان که به منظور تثبیت نقاط و شروع عملیات عمرانی تدفین پیکر مطهر شهدای گمنام پارک قلمستان، پارک کوثر، پارک شهید رجائی، مجموعه فرهنگی هیأت فدائیان حسین علیه السلام، محله اصفهانک، محله حصه جنوبی و روستای حتم آباد برگزار شد، اظهار داشت: دفن شهید گمنام فرصت فرهنگی-معنوی مناسبی است برای آن منطقه ای که شهید عالیقدر در آنجا دفن می شود و با این نگرش باید جای جای استان و شهرمان را به این مهم اختصاص دهیم.

فرماندار اصفهان افزود: باید هیأت امنایی برای شهدای گمنام دفن شده تشکیل دهیم.

احمدی عنوان کرد: با محوریت سپاه و همکاری شهرداری مناطق ۲، ۳ و ۱۰ و یا بخشداری مرکزی و دهیاران اصفهانک و حتم آباد پیشنهادات خود را برای هیأت امنا ارائه دهند.

وی افزود: هیأت امنای یادمان شهدای گمنام متشکل از افراد حقوقی (نماینده سپاه، شهرداری، شورای اسلامی شهر و یا روستا، بخشدار مرکزی، دهیاری، بنیاد شهید، اوقاف و امور خیریه) و افراد حقیقی (نماینده از طرف خانواده معظم شهید در آن منطقه، یکی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس، یکی از بانوان آن منطقه و جوان مؤمن انقلابی پای کار) است که لازم است در اسرع وقت پیشنهاد شوند.

 

مطالب مشابه

فرماندار اصفهان عنوان کرد: ما نیازمند روحیه جهادی در جامعه امروز هستیم و باید از ظرفیت ها و امکانات موجود به نحو احسن در بهبود امور استفاده کنیم.

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی، آغاز حرکت گسترده و فعالیت منسجم همگان برای تعالی دینی و تعالی تحصیلی و آموزشی است و افزایش سطح تحصیلات، اطلاعات علمی و معلومات دانش آموزان در رشته های مختلف باعث استقلال علمی، افزایش تولید و بهره وری می شود.

 

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان بر لزوم بسیج همه امکانات برای تسهیل در تردد دانش آموزان تأکید کرد.

۱ مهر ۱۴۰۲

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =