مراسم گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر و عملیات بیت المقدس در جوار مزار مطهر شهید گمنام در مجموعه اداری امیر کبیر برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد ماه، سالروز آزادسازی خرمشهر و عملیات بیت المقدس، مراسمی در جوار مزار مطهر شهید گمنام در مجموعه اداری امیر کبیر برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر و عملیات بیت المقدس، صبح امروز (چهارشنبه)، مراسمی به همین منظور با روایتگری حاج مصطفی سجاد از جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و همچنین اجرای تئاتر «بی قرار» در جوار مزار مطهر شهید گمنام در مجموعه اداری امیر کبیر با حضور کارکنان دستگاه های اجرایی مستقر در این مجموعه اداری و عموم مردم برگزار گردید.

برچسب ها :
مطالب مشابه

پاسدار مدافع امنیت شهید محسن رضایی شامگاه روز شنبه ۱۹ آذر ماه سال ۱۴۰۱ در ناآرامی های شهرستان سمیرم به طور ناجوانمردانه ای به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تأکید کرد: ما باید با یکدیگر مأموریت بزرگی (انتخابات) را در شهرستان به بهترین نحو برگزار کنیم از این رو فعالیت تیمی ما در فرمانداری باید روز به روز تقویت گردد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان با معتمدین محلی و ساکنین محله سودان دیدار و گفتگو کرد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تأکید کرد: هیچگونه مماشاتی در خصوص مباحث غیرقانونی که باعث آلودگی هوا و محیط زیست مردم می شود نداشته باشیم و بایستی با آن مقابله کنیم.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =