نشست فرماندار اصفهان با پرسنل فرمانداری

فرماندار اصفهان تأکید کرد: ما باید با یکدیگر مأموریت بزرگی (انتخابات) را در شهرستان به بهترین نحو برگزار کنیم از این رو فعالیت تیمی ما در فرمانداری باید روز به روز تقویت گردد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، در پی سلسله نشست های صمیمی فرماندار اصفهان با پرسنل فرمانداری، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در نشستی با پرسنل فرمانداری، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت امام رضا (علیه السلام) و دهه مبارک کرامت، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها فرار گرفت.

احمدی با تأکید بر لزوم خدمت حداکثری و بی منت به مردم، عنوان کرد: ما باید خود را خادم و خدمتگزار مردم بدانین و کار امروز را به فردا موکول نکنیم.

وی با اشاره به دو انتخابات سرنوشت ساز مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در سال جاری، افزود: ما باید با یکدیگر مأموریت بزرگی (انتخابات) را در شهرستان به بهترین نحو برگزار کنیم از این رو فعالیت تیمی ما در فرمانداری باید روز به روز تقویت گردد.

فرماندار اصفهان ابراز امیدواری کرد: ان شاء الله بتوانیم انتخاباتی در تراز اصفهان و در کمال آرامش و امنیت و با رعایت مر قانون برگزار کنیم.

 

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اصفهان عنوان کرد: ما نیازمند روحیه جهادی در جامعه امروز هستیم و باید از ظرفیت ها و امکانات موجود به نحو احسن در بهبود امور استفاده کنیم.

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی، آغاز حرکت گسترده و فعالیت منسجم همگان برای تعالی دینی و تعالی تحصیلی و آموزشی است و افزایش سطح تحصیلات، اطلاعات علمی و معلومات دانش آموزان در رشته های مختلف باعث استقلال علمی، افزایش تولید و بهره وری می شود.

 

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان بر لزوم بسیج همه امکانات برای تسهیل در تردد دانش آموزان تأکید کرد.

۱ مهر ۱۴۰۲

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − هفت =