ارتباط مردم با فرماندار اصفهان از طریق سامانه ارتباط مردم با دولت

فرماندار اصفهان صبح امروز (چهارشنبه) از طریق سامانه ارتباط مردم با دولت سامد (۱۱۱) به صورت تلفنی پاسخگوی سئوالات همشهریان اصفهانی بود.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان صبح امروز (چهارشنبه) از طریق سامانه ارتباط مردم با دولت سامد (۱۱۱) به صورت تلفنی پاسخگوی سئوالات همشهریان اصفهانی بود.

گفتنی است، سامانه ارتباط مردم با دولت به نشانی ۱۱۱٫ir و با هدف پاسخگویی مستقیم دستگاه ها و سازمان های کشور از طریق سامانه الکترونیکی و تلفنی، این امکان را به مردم می دهد تا بتوانند کلیه پیشنهادات، انتقادات و دیدگاه های خود را از دولت و سازمان های وابسته در این سامانه ثبت نمایند.

 

مطالب مشابه

فرماندار اصفهان عنوان کرد: ما نیازمند روحیه جهادی در جامعه امروز هستیم و باید از ظرفیت ها و امکانات موجود به نحو احسن در بهبود امور استفاده کنیم.

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی، آغاز حرکت گسترده و فعالیت منسجم همگان برای تعالی دینی و تعالی تحصیلی و آموزشی است و افزایش سطح تحصیلات، اطلاعات علمی و معلومات دانش آموزان در رشته های مختلف باعث استقلال علمی، افزایش تولید و بهره وری می شود.

 

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان بر لزوم بسیج همه امکانات برای تسهیل در تردد دانش آموزان تأکید کرد.

۱ مهر ۱۴۰۲

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =