حضور سرزده فرماندار اصفهان در ایستگاه ۲۳ آتش نشانی مستقر در مجموعه شهید کشوری

فرماندار اصفهان به مناسبت گرامیداشت روز آتش نشانی و ایمنی، با حضور سرزده در ایستگاه ۲۳ آتش نشانی، از آتش نشانان و پرسنل خدوم این ایستگاه تقدیر کرد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، به مناسبت گرامیداشت روز آتش نشانی و ایمنی، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان با حضور سرزده در ایستگاه ۲۳ آتش نشانی اصفهان مستقر در مجموعه شهید کشوری، ضمن تبریک این روز بزرگ به آتش نشانان و پرسنل خدوم این ایستگاه، با اهدای شاخه های گل از زحمات شبانه روزی آنان تقدیر کرد.

فرماندار اصفهان با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت های خوب موجود برای اطلاع رسانی خدمات ارائه شده آتش نشانی به شهروندان، عنوان کرد: خدمات ایستگاه ۲۳ آتش نشانی مستقر در مجموعه شهید کشوری به روستاهای مجاور شایسته تقدیر است و این مهم بایستی با قوت ادامه یابد.

احمدی افزود: تلاش های آتش نشانی در زمینه اطفای حریق و امداد در سایر شهرستان های استان همواره مشهود بوده و هست که بیانگر روحیه ایثارگری و نودوستی و ابتکارعمل آتش نشانان است.

گفتنی است، فرماندار اصفهان با حضور در ایستگاه ۲۳ آتش نشانی اصفهان از طریق بی سیم با مدیرعامل سازمان آتش نشانی اصفهان نیز گفتگو و روز آتش نشانی و ایمنی را به وی و پرسنل خدوم سازمان آتش نشانی اصفهان تبریک گفت.

 

مطالب مشابه

در آستانه شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در مدارس نواحی ۶گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان بر روی دستان دانش آموزان تشییع خواهد شد.

۱۹ آذر ۱۴۰۲

معاون برنامه ریزی فرمانداری اصفهان تأکید کرد: دستگاه های نظارتی باید نظارت بیشتری بر توزیع کنندگان اقلام تنظیم بازار داشته باشند.

۱۶ آذر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان از گلخانه تولید سبزی و صیفی و واحد پرورش دام و اسب بازدید کرد.

۱۶ آذر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان از دامداری صنعتی مهندس فوده ای بازدید کرد.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =