فرماندار اصفهان: رؤسای ستادهای مناطق باید توان مدیریتی قوی برای برگزاری انتخابات داشته باشند
فرماندار اصفهان تصریح کرد: باید از ظرفیت های خوب موجود در مناطق برای مشارکت حداکثری در انتخابات بهره بگیریم که در این راستا، هرگونه شبکه سازی، ارتباط مستقیم و آموزش، از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و این مهم مستلزم کار تیمی و برنامه ریزی دقیق است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در نشستی با معتمدین مناطق ۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ اصفهان، خاطرنشان کرد: ما بایستی از تجربیات پیشکسوتان برگزاری انتخابات در گروه مشاورین انتخابات استفاده کنیم.
فرماندار اصفهان بر لزوم توجه به جلب مشارکت و آموزش عوامل برگزاری انتخابات در مناطق تأکید کرد و گفت: باید از ظرفیت های خوب موجود در مناطق برای مشارکت حداکثری در انتخابات بهره بگیریم که در این راستا، هرگونه شبکه سازی، ارتباط مستقیم و آموزش، از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و این مهم مستلزم کار تیمی و برنامه ریزی دقیق است.
احمدی افزود: رؤسای ستادهای مناطق بایستی توان مدیریتی قوی برای برگزاری انتخابات داشته باشند و امور محوله را با دقت و مجدانه پیگیری و دنبال کنند.
در آستانه شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) پیکر مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در مدارس نواحی ۶گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان بر روی دستان دانش آموزان تشییع خواهد شد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری اصفهان تأکید کرد: دستگاه های نظارتی باید نظارت بیشتری بر توزیع کنندگان اقلام تنظیم بازار داشته باشند.

فرماندار اصفهان از گلخانه تولید سبزی و صیفی و واحد پرورش دام و اسب بازدید کرد.

فرماندار اصفهان از دامداری صنعتی مهندس فوده ای بازدید کرد.