فرماندار اصفهان: باید علت و موانع کم سوادی و بی سوادی و ابعاد مختلف آن را بررسی و براساس آن هدف گذاری کنیم

فرماندار اصفهان در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان، با اشاره به شاخص های تعیین بی سوادی و کم سوادی، اظهار داشت: ما بایستی به گفتمان واحدی در تعیین شاخص های میزان سواد، کیفیت سواد و کم سوادی برسیم که این مهم در تصمیم گیری های ما، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 

فرماندار اصفهان: باید علت و موانع کم سوادی و بی سوادی افراد و ابعاد مختلف آن را احصاء و بررسی و براساس آن هدف گذاری کنیم
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان، با اشاره به شاخص های تعیین بی سوادی و کم سوادی، اظهار داشت: ما بایستی به گفتمان واحدی در تعیین شاخص های میزان سواد، کیفیت سواد و کم سوادی برسیم که این مهم در تصمیم گیری های ما، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
فرماندار اصفهان با تأکید بر اینکه باید علت و موانع کم سوادی و بی سوادی افراد و ابعاد مختلف آن را احصاء و بررسی و براساس آن هدف گذاری کنیم، افزود: ما نیاز به تجزیه و تحلیل دقیق و درستی داریم که در این خصوص برنامه ریزی نماییم.
احمدی با تأکید بر لزوم همکاری همگان با دستگاه های ذی ربط در شناسایی افراد کم سواد و بی سواد، عنوان کرد: ما هر ساله باید فرآیندی را بین آموزش و پرورش و ثبت احوال در خصوص افرادی که بایستی برای ثبت نام مراجعه کنند و کرده اند و یا مراجعه نکرده اند، تعریف و بسته شهرستانی تهیه کنیم که این می تواند اولین گام برای شناسایی افراد بی سواد و کم سواد و بازماندگان از تحصیل باشد.
وی افزود: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان تأمین اجتماعی، مراکز کارگری و اتاق اصناف نسبت به شناسایی افراد بی سواد و کم سواد اقدام نمایند.
فرماندار اصفهان با بیان اینکه ممکن است بخش عمده ای از افراد بی سواد و بازمانده از تحصیل در روستاها باشند، تأکید کرد: بخشدار مرکزی با همکاری پایگاه بسیج، ائمه جماعت، اعضای شورای اسلامی روستاها و دهیاران، روستا به روستا نسبت به احصاء و جمع بندی اسامی افراد بی سواد و بازمانده از تحصیل اقدام و اسامی آنها را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد.
احمدی با بیان اینکه سامانه های مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت نقش مؤثری در شناسایی افراد بی سواد و بازماندگان از تحصیل دارند، افزود: با تعامل بین نواحی آموزش و پرورش و مراکز بهداشت شماره ۱ و ۲ در مناطق شهری و در روستاها با پیگیری بخشدار و تعامل دهیاران با خانه های بهداشت، اقدامات مقتضی در راستای شناسایی افراد بی سواد و بازماندگان از تحصیل صورت پذیرد.
وی با تأکید بر اینکه طرح اقدام باید پس از شناسایی ها ارائه گردد، ، اذعان داشت: اگر ما اطلاعات دقیق و درستی داشته باشیم می توانیم با هدف گذاری مشخص و ظرفیت سنجی طراحی اقدام را از آموزش و پرورش مطالبه کنیم و با استفاده از شیوه های مختلف بستر لازم را برای سوادآموزی فراهم سازیم که پویش ها و مشوق ها در انجام این کار بسیار مؤثر است.
فرماندار اصفهان ایجاد سمن ها و خیریه هایی برای شناسایی افراد بازمانده از تحصیل و سوادآموزی را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: ما بایستی مردم را در این خصوص دخیل کنیم که در این رابطه، سمن ها و خیریه ها می توانند در فرآیند آموزش، جذب و تبلیغ به آموزش و پرورش کمک کنند.
احمدی افزود: زندان ها بهترین مکان برای شناسایی افراد بی سواد و بازمانده از تحصیل است که دستگاه های ذی ربط نسبت به انجام این مهم و سوادآموزی جامعه هدف اقدام نمایند.

مطالب مشابه

فرماندار اصفهان در پیامی، فرارسیدن سالروز شهادت جانسوز حضرت امام جعفر صادق (ع) را به تمامی شیعیان جهان بالاخص مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهرستان اصفهان تسلیت گفت.

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

ملاقات عمومی فرماندار اصفهان دوشنبه این هفته ۱۷ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۶ لغایت ۱۸ در منطقه ۱۴ اصفهان برگزار می گردد.

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرماندار اصفهان تصریح کرد: ساختار مردمی برای ارتباط قوی تر و فعال تر با مردم در شهرستان شکل گرفته که درصدد رونق و تقویت آن هستیم.

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

فرماندار اصفهان به اتفاق شهرداران مناطق ۷، ۱۰ و ۱۴ اصفهان، از این مناطق بازدید کرد.

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 2 =