فرماندار اصفهان بر ضرورت تلاش برای ایجاد اشتغال تأکید کرد
فرماندار اصفهان عنوان کرد: اگر همه ما پیگیر ایجاد اشتغال برای متقاضیان شغل باشیم قطعا به تبع آن بسیاری از آسیب هایی که در حوزه های دیگر خواهیم دید، کاهش می یابد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در جلسه بررسی ابلاغ اعتبارات جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، با تأکید بر ضرورت تلاش برای ایجاد اشتغال، عنوان کرد: اگر همه ما پیگیر ایجاد اشتغال برای متقاضیان شغل باشیم قطعا به تبع آن بسیاری از آسیب هایی که در حوزه های دیگر خواهیم دید، کاهش می یابد.
فرماندار اصفهان افزود: ارائه تسهیلات، ازجمله راهکارهای ایجاد اشتغال است که می تواند باعث رونق و اشتغال زایی بیشتر شود.
احمدی تأکید کرد: باتوجه به محدودیت اعتبارات، مشاغل مولد، شرکت های دانش بنیان و مشاغلی که می توانند باعث اشتغال زایی بیشتر شوند، باید در اولویت ارائه تسهیلات قرار گیرند.
وی افزود: نباید محدودیتی برای ارائه تسهیلات به مشاغل مستمر و شرکت های دانش بنیان وجود داشته باشد.
فرماندار اصفهان تصریح کرد: دستگاه های ذی ربط با اطلاع رسانی دقیق نسبت به تعیین رابطینی در مناطق شهری و روستایی شهرستان برای نیازسنجی و شناسایی افراد مستعد دریافت تسهیلات و همچنین کمک به محرومیت زدایی اقدام نمایند.
احمدی تأکید کرد: کمیته نظارت و پایش تشکیل و اولویت اول این کمیته بر تحقق تسهیلات باشد.
وی افزود: انشاء ا… بتوانیم در راستای تحقق آرمان های بلند انقلاب که عدالت محوری و خدمت به مردم بخشی از آن است همواره موفق باشیم.

فرماندار اصفهان صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت فرارسیدن سال نو، با مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان دیدار و سال نو را به آنها تبریک گفت.

فرماندار اصفهان به مناسبت فرارسیدن سال نو، در منزل خانواده معظم شهدا و ایثارگران پرسنل حضور یافت و با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

استاندار و فرماندار اصفهان از ستاد مرکزی و محل اسکان فرهنگیان بازدید کردند.

استاندار و فرماندار اصفهان از روند خدمت رسانی به مسافران نوروزی در مجموعه اقامتی باغ فدک بازدید کردند.