دیدار فرماندار اصفهان با خانواده شهید حسن رضایی

فرماندار اصفهان تأکید کرد: شهدای عالیقدر باید الگوی مسئولان باشند.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان با حضور در منزل شهید حسن رضایی در قهجاورستان، با خانواده معزز این شهید والامقام دوران دفاع مقدس دیدار و گفتگو کرد.

فرماندار اصفهان در این دیدار، با تأکید بر اینکه شهدای عالیقدر باید الگوی مسئولان باشند، عنوان کرد: امروز هرچه داریم به برکت خون شهدای والامقام و فداکاری و ازخودگذشتی جانبازان و ایثارگران است و باید ادامه دهنده راه آنان که همانا خدمت بی منت به مردم است، باشیم.

احمدی خاطرنشان کرد: خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان زینت و ولی‌نعمتان جامعه ما هستند و مردم به وجود این افراد افتخار و مباهات می‌کنند.

وی افزود: تکریم، سپاسگزاری و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب آرامش است و ما از صبر و استقامت این افراد روحیه می‌گیریم.

فرماندار اصفهان تأکید کرد: باید با کار و تلاش مضاعف و همکاری بین بخشی شهر قهجاورستان به شهری نمونه دینی تبدیل گردد.

 

مطالب مشابه

پاسدار مدافع امنیت شهید محسن رضایی شامگاه روز شنبه ۱۹ آذر ماه سال ۱۴۰۱ در ناآرامی های شهرستان سمیرم به طور ناجوانمردانه ای به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تأکید کرد: ما باید با یکدیگر مأموریت بزرگی (انتخابات) را در شهرستان به بهترین نحو برگزار کنیم از این رو فعالیت تیمی ما در فرمانداری باید روز به روز تقویت گردد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان با معتمدین محلی و ساکنین محله سودان دیدار و گفتگو کرد.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تأکید کرد: هیچگونه مماشاتی در خصوص مباحث غیرقانونی که باعث آلودگی هوا و محیط زیست مردم می شود نداشته باشیم و بایستی با آن مقابله کنیم.

۱۶ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =