بازدید فرماندار اصفهان از مرکز فرماندهی فوریت های پیش بیمارستان اصفهان

به مناسبت ۲۶ شهریور، سالروز تأسیس اورژانس و روز فوریت های پزشکی، فرماندار اصفهان از مرکز فرماندهی اورژانس و فوریت های پیش بیمارستانی اصفهان بازدید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، به مناسبت گرامیداشت ۲۶ شهریور، سالروز تأسیس اورژانس و روز فوریت های پزشکی، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان به اتفاق معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری اصفهان از مرکز فرماندهی فوریت های پیش بیمارستانی اصفهان بازدید و ضمن تبریک سالروز تأسیس اورژانس و روز فوریت های پزشکی، با اهدای شاخه های گل از زحمات تلاشگران خدوم این بخش، تجلیل کرد.

 

مطالب مشابه

فرماندار اصفهان صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت فرارسیدن سال نو، با مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان دیدار و سال نو را به آنها تبریک گفت.

۶ فروردین ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان به مناسبت فرارسیدن سال نو، در منزل خانواده معظم شهدا و ایثارگران پرسنل حضور یافت و با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

۶ فروردین ۱۴۰۲

استاندار و فرماندار اصفهان از ستاد مرکزی و محل اسکان فرهنگیان بازدید کردند.

۶ فروردین ۱۴۰۲

استاندار و فرماندار اصفهان از روند خدمت رسانی به مسافران نوروزی در مجموعه اقامتی باغ فدک بازدید کردند.

۶ فروردین ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =