جلسه کمیته تخصصی شورای توسعه و حمایت از تشکل های شهرستان با حضور فرماندار اصفهان برگزار شد

فرماندار اصفهان در این جلسه، بر ضرورت تشکیل جلسه ای مجزا به منظور بررسی مسائل و مشکلات سمن های شهرستان و ارائه راهکارهای لازم برای رفع این مسائل تأکید کرد.

 

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، جلسه کمیته تخصصی شورای توسعه و حمایت از تشکل های شهرستان با حضور فرماندار اصفهان پیرامون ارائه راهکارها و پیشنهادات در خصوص ارتقاء سطح عملکرد سازمان های مردم نهاد توسط اعضای جلسه و طرح پرونده ها و درخواست های واصله، برگزار شد.

فرماندار اصفهان در این جلسه، بر ضرورت تشکیل جلسه ای مجزا به منظور بررسی مسائل و مشکلات سمن های شهرستان و ارائه راهکارهای لازم برای رفع این مسائل تأکید کرد.

گفتنی است، در این جلسه، هریک از اعضا به بیان مسائل و مشکلات سمن ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

 

برچسب ها :
مطالب مشابه

فرماندار اصفهان عنوان کرد: ما نیازمند روحیه جهادی در جامعه امروز هستیم و باید از ظرفیت ها و امکانات موجود به نحو احسن در بهبود امور استفاده کنیم.

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی، آغاز حرکت گسترده و فعالیت منسجم همگان برای تعالی دینی و تعالی تحصیلی و آموزشی است و افزایش سطح تحصیلات، اطلاعات علمی و معلومات دانش آموزان در رشته های مختلف باعث استقلال علمی، افزایش تولید و بهره وری می شود.

 

۱ مهر ۱۴۰۲

فرماندار اصفهان بر لزوم بسیج همه امکانات برای تسهیل در تردد دانش آموزان تأکید کرد.

۱ مهر ۱۴۰۲

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

۳۰ شهریور ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 8 =