بازدید سرزده فرماندار اصفهان از بیمارستان حضرت امام موسی کاظم (ع)
به مناسبت فرارسیدن خجسته ولادت باسعادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان با حضور در بیمارستان حضرت امام موسی کاظم (ع) (سوانح و سوختگی)، ضمن بازدید از بخش ها و واحدهای مختلف این بیمارستان و اهدای شاخه گل به پرسنل و کادر درمان فداکار، از خدمات بی شائبه ایشان تقدیر و تشکر نمود
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اصفهان، به مناسبت فرارسیدن خجسته ولادت باسعادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان با حضور در بیمارستان حضرت امام موسی کاظم (ع) (سوانح و سوختگی)، ضمن بازدید از بخش ها و واحدهای مختلف این بیمارستان و اهدای شاخه گل به پرسنل و کادر درمان ، از خدمات بی شائبه ایشان تقدیر و تشکر نمود.
فرماندار اصفهان در ملاقات با بیماران، از نحوه دریافت خدمات اطلاع یافت و با اهدای شاخه های گل و تبریک این روز فرخنده، برای آنان آرزوی سلامتی نمود.
وی همچنین با حضور در واحدهای تصویربرداری و درمانگاه، در خصوص مسائل و نیازهای این بیمارستان با مدیریت بیمارستان گفتگو و تبادل نظر کرد.
احمدی از عملکرد و خدمات ارائه شده در بیمارستان امام موسی کاظم (ع) ابراز خرسندی کرد و گفت: با تمام توان در راستای رفع مسائل موجود همکاری و مساعدت خواهیم کرد.
فرماندار اصفهان تأکید کرد: ظرفیت های خوبی در این بیمارستان بلااستفاده مانده است که دستگاه های ذی ربط باید در راستای فعال نمودن آنها اقدام نمایند.
گفتنی است از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به اصفهان ، مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز و راه اندازی اورژانس این بیمارستان در نظر گرفته شده است.

در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس، فرماندار اصفهان با حضور در جشن عاطفه ها، از پایگاه اصلی کمیته امداد در میدان انقلاب بازدید کرد.

فرماندار اصفهان طی پیامی، فرارسیدن هفته دفاع مقدس را به مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور شهرستان اصفهان بالاخص خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، تبریک گفت.

فرماندار اصفهان تصریح کرد: ما در عرصه انتخابات و فرآیند برگزاری آن به دنبال آن هستیم که جوانی و ابتکار را در کنار تجربه قرار دهیم.

فرماندار اصفهان تأکید کرد: عرصه های محرومیت در نقاط شهری و روستایی شهرستان برای محرومیت زدایی باید شناسایی شود و پیگیری های لازم در این خصوص با مدل مشارکت صورت پذیرد.